ISPSLIB not being allocated at logon

This forum provides the support of Dezhi Mainframe systems. Please post your questions about logon, usage of our mainframe environment.

Moderators: sysprog, prino, sfan, steve-myers, Tim001

ISPSLIB not being allocated at logon

Postby nclouston » Wed 03 Sep 2014, 09:29

I was wondering why my File Tailoring was not working. The rc indicated skeleton not found but it is there in the PDS. So I did an ISRDDN and found that N13964.ISPSLIB was not allocated to DD ISPSLIB. All my other ISP* datasets are allocated OK. Am I missing something? A search for 'allocation' showed that for one allocation the dataset name must be of a certain format so I am wondering...
nclouston
 
Posts: 67
Joined: Fri 09 Apr 2010, 17:55

Re: ISPSLIB not being allocated at logon

Postby prino » Wed 03 Sep 2014, 09:47

Nic,

Code to allocate it is
Code: Select all
x=insertDD('ISPSLIB',  SYSUID'.SISPSLIB',
                       'ISP.SISPSLIB',
                       'ISP.SISPSENU',
                       'ISF.SISFSLIB')


Don't know why this is not a more standard name. Changing the logon exec it isn't really an option, until I have done a scan to see who's using this format.

Robert
Robert AH Prins
robert.ah.prins @ the.17+Gb.Google thingy
Some programming here :mrgreen:
prino
 
Posts: 479
Joined: Sat 06 Jun 2009, 21:41
Location: Vilnius, Lithuania

Re: ISPSLIB not being allocated at logon

Postby nclouston » Wed 03 Sep 2014, 12:22

Excellent, Robert! Now working so now debugging!
nclouston
 
Posts: 67
Joined: Fri 09 Apr 2010, 17:55


Return to Dezhi systems: Mainframe

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

cron