TSo LOGON problem

This forum provides the support of Dezhi Mainframe systems. Please post your questions about logon, usage of our mainframe environment.

Moderators: sysprog, prino, sfan, steve-myers, Tim001

TSo LOGON problem

Postby nathan » Sun 28 Jun 2009, 18:45

Hi,
i got error in LOGON problem in HOST
ICH70001I NATHAN LAST ACCESS AT 06:59:56 ON SUNDAY, JUNE 28, 2009
NATHAN LOGON IN PROGRESS AT 07:00:16 ON JUNE 28, 2009
LOGON FAILED JCL ERROR IN LOGON PROCEDURE
NATHAN LOGGED OFF TSO AT 07:00:17 ON JUNE 28, 2009
IKJ56400A ENTER LOGON OR LOGOFF-

After that i changed password again i got the same message. Please let me know if you need more information.
nathan
 

Re: TSo LOGON problem

Postby prino » Sun 28 Jun 2009, 20:11

Same here, please provide a non-nonsense fall-back logon procedure with just the standard datasets that is guaranteed not to be touched.
Robert AH Prins
robert.ah.prins @ the.17+Gb.Google thingy
Some programming here :mrgreen:
prino
 
Posts: 486
Joined: Sat 06 Jun 2009, 21:41
Location: Vilnius, Lithuania

Re: TSo LOGON problem

Postby sysprog » Mon 29 Jun 2009, 00:02

This issue has been fixed.

The reason was MQ datasets were moved by someone, one of which is in JES2 started task.

It is hard to balance the authority and the service. We are trying to allow users to try different thing, with system administration authority, which also makes our system more fragile.
Regards,
sysprog
sysprog
 
Posts: 126
Joined: Wed 20 May 2009, 04:03


Return to Dezhi systems: Mainframe

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron